
Chłodne noce sprawią, że zapragniesz zwinąć się w kłębek z kubkiem tego pysznego, kremowego kakao, które przygotujesz zaledwie w 5 minut. Spróbuj posypać je stratą gorzką czekoladą, aby uzyskać idealne wykończenie!
Ilość porcji : 1
Czas przygotowania: 5 minut
Składniki
-
½ szklanki wrzącej wody
-
½ szklanki wybranego mleka
-
¼ łyżeczki cynamonu cejlońskiego
-
2 łyżki kakao w proszku, niesłodzonego
-
2 miarki hydrolizatu kolagenu Great Lakes (tj. 12g)
-
1 łyżka masła orzechowego lub 10 szt. orzechów
-
1 łyżka syropu klonowego lub daktylowego
Sposób przygotowania
1. Zmiksuj wszystkie składniki razem w blenderze o dużej mocy.
2. Spróbuj i w razie potrzeby dodaj więcej słodkiego syropu.
3. Następnie przelej do ulubionego kubka.
4. Zetrzyj na tarce gorzką czekoladę i posyp na wierzch kakao, jeśli lubisz i smacznego!